نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: مخالف خصوصی‌سازی نیستیم| واردات بی‌رویه کالاهایِ دارای مشابه داخلی به‌هیچ عنوان قابل‌قبول نیست

  • کد خبر: ۱۱۸۱۶۴
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴
رئیس‌جمهور: مخالف خصوصی‌سازی نیستیم| واردات بی‌رویه کالاهایِ دارای مشابه داخلی به‌هیچ عنوان قابل‌قبول نیست
رئیس‌جمهور در تشریح دستاورد‌های سفر دولت مردمی به استان مرکزی، از تصویب ۲۲۰ طرح برای رونق و رشد این استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در پایان بیست‌ونهمین سفر استانی دولت که به مقصد استان مرکزی انجام شد، در نشستی با خبرنگاران، با اشاره به جزئیات طرح‌های مصوب این سفر گفت: ۵۰ طرح زیربنایی، ۳۹ مصوبه برای کشاورزی و آب و خاک، ۶۵ طرح در حوزه فرهنگی، ورزشی و آموزشی، ۳۰ طرح در حوزه بهداشت و درمان، ۹ طرح در زمینه اشتغال، ۸ طرح برای صنعت و معدن، ۲۳ طرح در زمینه رفاهی و اجتماعی و ۱۰ طرح در حوزه انتظامی و قضایی در این سفر تصویب شد.

وی اجرای این طرح‌ها را ضرورت‌ها و اولویت‌های پیشرفت استان دانست و معاون اجرایی خود و استاندار مرکزی را مامور پیگیری جدی اجرای این مصوبات کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه صنایع بزرگ در استان مرکزی ظرفیت‌های زیادی در زمینه تولید و کارآفرینی و اشتغال دانش بنیان دارد، اولین مشکل این صنایع را سرمایه در گردش عنوان و تصریح کرد: دولت تلاش می‌کند به فرایند تامین سرمایه مورد نیاز این شرکت‌ها کمک کند.

آیت‌الله رئیسی دومین موضوع مهم را رونق‌بخشی به محصولات این شرکت‌ها دانست و گفت: وقتی شرکت‌های بزرگ داخلی محصولات باکیفیت تولید می‌کنند، نباید کالا‌های مشابه آن‌ها از خارج وارد شود.

وی افزود: واردات بی‌رویه کالاهایِ دارای مشابه داخلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست و باید به سرعت از این کار جلوگیری شود.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات کارخانجات تعطیل و نیمه‌فعال در سطح استان مرکزی اشاره و بر لزوم اصلاح مدیریتی در این مجموعه‌ها برای غلبه بر مشکلات تاکید کرد.

آیت‌الله رئیسی گفت: باید مدیران مصمم و جهادی در هیات‌مدیره‌ها و مدیریت عالی شرکت‌ها قرار بگیرند و کار را با جدیت پیش ببرند.

رئیس جمهور تاکید کرد: خصوصی‌سازی سیاست نظام و تکلیف قانونی است و ما مخالف آن نیستیم، اما این کار باید اصولی انجام شود و صنایع به افراد صاحب صلاحیت واگذار و پس از واگذاری به توانمندسازی بخش خصوصی هم توجه شود.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود با اعتبارات اختصاص یافته در این سفر واحد‌های تعطیل و نیمه‌فعال احیاء و تولیدات آن‌ها رشد جهشی داشته باشد، افزود: هر مانعی که در مسیر رشد و توسعه صنایع و واحد‌های تولیدی وجود دارد، باید توسط کارگروهی که زیر نظر معاون اول و استاندار تشکیل می‌شود، شناسایی و برطرف شوند.

رئیس جمهور درباره ساماندهی آب شرب و کشاورزی استان هم اعلام کرد اعتباراتی برای تکمیل پروژه‌های فاضلاب، ساماندهی پساب‌ها، ایجاد تصفیه‌خانه‌ها و احداث کانال‌های آبرسانی در نظر گرفته شد.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به مشکل آلودگی هوا در استان مرکزی، گفت: در این سفر مصوب شد که هزار هکتار از اراضی استان تحت پوشش درختکاری قرار گیرد و همچنین ایستگاه‌هایی برای پایش گردوغبار ایجاد و روند نصب فیلتر‌های کاهنده آلودگی هوا در شرکت‌ها تکمیل شود.

رئیس جمهور این نکته را هم متذکر شد که صنایع بزرگ استان باید بخشی از درآمد‌های خود را برای مسئولیت‌های اجتماعی از جمله در حوزه مقابله با آلودگی هوا تخصیص دهند.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص بازگشت دفاتر مرکزی کارخانه‌ها و صنایع از پایتخت به استان اظهار داشت: این سیاست که دفاتر اصلی کارخانه‌ها و شرکت‌ها در استان باشد سیاست درستی است و دولت از آن حمایت می‌کند.

رئیس جمهور افزود: اگر شرکتی ضرورتی برای تاسیس دفتر در تهران احساس می‌کند، طبعا باید به صورت محدود و حداقلی اقدام به این کار کند، نه اینکه یک سازمان عریض و طویلی برای آن ایجاد شود. وقتی کار اصلی یک کارخانه و شرکت در استان است دلیلی ندارد یک مجموعه عظیم و هزینه‌بر در تهران ایجاد شود. این کار اتلاف منابع است و دولت مثل مردم استان مرکزی با آن موافق نیست.

وی همچنین در آغاز این نشست با تبریک «روز اراک»، از این روز به عنوان روز مقاومت و ایستادگی مردم اراک نام برد و یاد و خاطره ۲۰۷ شهید این روز را گرامی داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->